Înscriere » Membru AMVAC

Dacă aveți deja cont de membru pe site-ul nostru, vă puteţi autentifica folosind formularul de sus.

În cazul în care doriţi să vă înscrieţi ca membru nou AMVAC, vă rugăm să completaţi toate datele necesare în formularul de mai jos.

Adresa Dvs. de email va fi folosită la autentificarea ulterioară pe site-ul nostru, şi în plus va fi utilizată ca metodă de comunicare cu Dvs.

Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie din România este formată din membri asociați, înscriși la Judecătorie (cu drept de vot în Adunarea Generală) și membri simpatizanți (pot participa la Adunarea Generală, fără drept de vot).

Conform prevederilor legale în vigoare, pentru cotizațiile membrilor organizațiilor non-profit nu se emite factură având în vedere că factura se emite doar pentru prestări de servicii și/sau transferuri de proprietate ale bunurilor.

În cazul membrilor asociațiilor non profit, cotizația de membru nu reprezintă un serviciu facturabil în condițiile codului fiscal din România.

Pentru plata cotizațiilor, documentele justificative sunt emise în funcție de modalitatea de plată a acestora, astfel:

  1. În cazul în care plata se face prin numerar, atunci asociația va emite o chitanta după modelul legal aprobat - chitanta se emite în 2 exemplare care sunt distribuite unul către plătitor iar celălalt se anexează la registrul de casă.
  2. În cazul în care plata cotizației se efectuează prin card, chitanța emisă de aparatul POS reprezintă justificare a plății cotizației
  3. În cazul în care plata se face prin virament bancar, o copie a ordinului de plata sau a extrasului de cont în care este prezentata aceasta operatiune reprezinta jusficare a plății cotizației.
Date cont membru

 

Date contact

Plată cotizaţie 2024

150 RON

Icon securitate LibraPay

Informaţii opţionale

 

Membrii înscriși la Judecătorie trebuie ca după plata cotizației să trimită pe email or.cavma@eciffo următoarele documente:

  • Cerere de înregistrare ca membru asociat înscris la Judecătorie (PDF; Word)
  • Copie CI
  • Atestat de liberă practică
  • Cazier fiscal valabil
WSAVA - World Small Animal Veterinary Association
BSAVA - British Small Animal Veterinary Association

Sus