Plumb's veterinary drugs - Acces gratuit pentru membrii AMVAC

Dragi colegi!

La Congresul WSAVA 2018 ce a avut loc în perioada 25 - 28 Septembrie în Singapore, în urma discuțiilor avute cu reprezentanții Clinician's Brief, AMVAC a obținut pentru comunitatea veterinară din România accesul gratuit la aplicația on-line Plumb's Veterinary Drugs.

Plumb's Veterinary Drugs este cea mai completă și detaliată sursă de informații despre medicamentele disponibile pentru animale; aici veți găsi recomandări cu privire la doze pentru o gamă largă de specii, inclusiv câini, pisici, animale exotice și animale de fermă, într-o singură resursă.

Cuprinde, de asemenea, detalii privind aspectele cheie pentru utilizarea adecvată a fiecărui medicament, inclusiv farmacologie, farmacocinetică, contraindicații, efecte adverse, siguranță în timpul sarcinii sau alăptării, supradoze, interacțiuni medicamentoase, monitorizare, chimie și stabilitate, stocare, compatibilitate și produse disponibile.

Codul necesar pentru înscrierea gratuită și descărcarea aplicației îl veți găsi începând de astăzi pe această pagină doar dacă sunteți autentificat în contul Dvs. de membru AMVAC.

 Sunt membru AMVAC     Vreau să devin membru AMVAC 


Cărți de specialitate
BSAVA - British Small Animal Veterinary AssociationBSAVA - Bursă de călătorie 2018

Telemedicină Veterinară

Serviciul este deschis de Institutul Veterinar de la Novara (IT) pentru medicină internă și cardiologie.

Sus