Calendar evenimente » 2019 » Simpozion: News in obesity and orthopedic surgery

date 15 Februarie 2019, București

Locație Hotel Novotel (sala Paris) București
Calea Victoriei 37B, București
Tematică News in obesity and orthopedic surgery
Condiție participare Achiziționarea pachetelor oferite de Greenpoint
Persoană de contact Cătălin Oprea
tel: 0746 105 369
LECTORI
Dr. Anna Vila

Anna Vila

Și-a obținut diploma de medic la Universitatea din Valencia Cardenal Herrera University CEU în 2013. După absolvire, a întreprins un stagiu în specialitatea Small Animal Medicine and Surgery la Hospital Clinic Veterinary Foundation al Universitat Autonoma Barcelona (UAB) în perioada 2013-2014.

În 2014 a lucrat într-o clinică privată din Alicante până în 2015 când a revenit în Barcelona. Este medic la European College of Veterinary Internal Medicine (Small Animals) la spitalul Clinic Veterinar al UAB și lucrează cu profesorul Xavier Roura în Barcelona. Anna are o bogată activitate de lector atât națională cât și internațională și a publicat numeroase articole în reviste de specialitate.

Dr. Andrei Timen
Andrei Timen

A absolvit Facultatea de Medicină Veterinară din Cluj 1993. Cu o bogată experienţă în tratarea animalelor de ferma cât şi a celor de companie, a făcut parte din echipa Facultății de Medicină Veterinară din Cluj, secția Chirurgie, timp de 14 ani.

A pus bazele unei clinici veterinare private, în prezent una din cele mai modern și bine cotate din Cluj și s-a specializat în Ortopedie. A fost președinte al AMVAC. Are o bogată activitate națională și internațională de conferențiar.

Simpozion AMVAC Greenpoint


Cărți de specialitate
BSAVA - British Small Animal Veterinary AssociationBSAVA - Bursă de călătorie 2018

Telemedicină Veterinară

Serviciul este deschis de Institutul Veterinar de la Novara (IT) pentru medicină internă și cardiologie.

Sus